Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer
Monza Winter Tour

lørdag
27
februar 2021

Monza


starter fra 169€

Time left to the event

Dager

Timer

Minutter

Sekunder

Monza racerbane

Monza National Racetrack

Det er ingen andre baner så perfekt som Monza når det gjelder kjøring av våre kraftige og luksuriøse biler i hastigheter på over 270 km/t. Dens svinger og rette strekninger er det naturlige teateret for å vise frem dine kjøreferdigheter. Perfekt for single, familier , grupper og insentiv arrangementer.
Puresport har eksklusiv tilgang til racerbanen i Monza, så ta kontakt og finn ut hvordan vi kan sette vår profesjonalitet og 10 års erfaring til god bruk når vi organiserer og hjelper deg med din opplevelse.
KJØRETEKNIKKER MED GT ELLER ENKELT-SETERS biler
Monza racerbane er 5,793 meter lang og regnes som den raskeste racerbanen i Europa. Egentlig, greide Formula 1 sjåfør Montoya å nå 369 km/t i 2005. Starten fra pit lane, er det en lang rett strekke 1.100 meter lang. Kjør i sjette gir med en Ferrari F430 F1 og du vil nå 250 km/t - raskt!
En kjapp brems og flytt ned til andre gir for å svinge inn i den første delen, som består av en plutselige høyre / venstre sving. Etter det, tilbake på gassen, men ta hensyn til ikke å over-styre spesielt med vår F430 F1.
Opp til femte gir for å legge deg inn i Curva Biassono før en kjapp oppbremsing og bytting tilbake til andre gir for å takle den neste svingen. I denne delen, vil du merke den utrolige trekkraften av firehjulstrekk Lamborghini Gallardo og Porsche 997 Turbo som vil kaste deg frem med stor kraft.
Tredje gir og blikket mot Prima di Lesmo. Utsette inngangen litt og kjør gjennom svingen mot høyre mens du trykker på gasspedalen, fjerde gir, brems litt og bytt til tredje gir på nytt for å møte Seconda di Lesmo, hvor du vil umiddelbart styre mot høyre.
Tråkk på gassen for en liten sving til venstre som heter Curva del Serraglio. Deretter femte gir til du kommer til et 200 meter skilt og deretter brems kjapt på slutten.
Gir ned til tredje gir og ta til venstre for å gå inn i den berømte Variante Ascari, hvor du umiddelbart må skifte til fjerde gir og ha foten klar til å treffe gasspedalen når sporet retter.
950 meter, den andre rett strekning, og du er klar til å gå inn i den parabolske svingen i tredje gir, skifte til fjerde og gjør deg klar til å møte den andre runden på vår hovedstrekning.

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer