Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer
  • Belønninger for kjørekurs, lagbygging og insentiv events lagd av Puresport

Puresport har blitt valgt av mange selskaper som Vodafone, Kerakoll, Energizer, Poste Italiane, Barilla, etc. for sine kurs. Mange andre , for å belønne sine ansatte, har valgt insentiv arrangementer i regi av oss.

Noen magasiner som Autocapital, Match Music Magazine, Fox Uomo, Quattroruote < i> og aviser som Il Giorno , har skrevet fulle artikler om den store jobben gjort av Rosario Campagna og Marilena Salerno i sin håndtering av Puresport.

Emanuele Farneti, en GQ journalist, har personlig tatt del i en av våre kurs og var veldig fornøyd. Alessandro Rigatto fra Quattroruote snakker om en Day as a lion henviser til en dag i garasjene med Puresports enkelt-setere.

I våres Presseomtale del av nettsiden, vil du finne noen artikler som er skrevet av noen av de mest berømte presseoppslag, om Puresports kjøreopplevelser på formula og GT biler.

Kjenn på følelsen av å kjøre en GT bil eller en enkelt-seter på en racerbane

Ferrari 488 GTB

Ferrari 458 Italia

Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo

Formula 1

Formula 1

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

livezilla.net code
Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer