Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer
  • Enkelt seter biler, Puresport kjøretimer

Puresport gir sjansen til å kjøre, en ekte Formel 1 bil helt sikkert.
Kjøreskolen er svært selektiv og krevende. De tilgjengelige bilene er en Formel 1, bygget av Team Arrows , Formula Nissan og Formula 3 laget av Dallara, verdensledende racing produsent . Disse bilene møter kravene om høy sikkerhet , pålitelighet og ytelse.

Med Puresport vil du være i stand til å kjøre en Arrows A18 F1 bil, tidligere laget for Damon Hill, en bil som tilhører den høyeste racerbil kategorien.

Ellers kan du også ta del i kjørekurset med Formula Nissan 3000 en enkelt-seters med et F1 Dallara chassis, girkasse med paddle shift på rattet med 6 gir, en motor i stand til å frigi 420 hk og nå en maksimal hastighet på 295 km/t. Nissan 3000 er en veldig rask bil, med et godt grep og en grunn effekt som garanterer svært høy ytelse. Dette gjør den til et godt alternative til F1 , for både pris og kjøregleden.

Puresport tilbyr også entry-level kurs på Formula 3 . La F3 è disponibile i grunn configurazioni da 200 e da 240 Cv, offre ytelse ottimali grazie alla sua aerodinamica e permette di affrontare i piena sicurezza e ad alta velocità rettilinei e varianti. F3 er den viktigste automotive serie for nybegynnere som ble berømt etterpå som Robert Kubica , Lewis Hamilton , Sebastial Vettel og Nico Rosberg .

Takket være Puresport vil du gå inn i en eksklusiv klubb av hastighet . .

Kjenn på følelsen av å kjøre en GT bil eller en enkelt-seter på en racerbane

Formula 1

Formula 1

Formula Nissan 3000

Formula 3000

Formula 1

Formula 1

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

livezilla.net code
Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer