Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer
  • Kurs med avansert teknisk utstyr

For å garantere sikkerhet på banen, leverer Puresport riktig teknisk utstyr til sine kunder for å kunne kjøre. For enkelt-setere leverer Puresport all den tekniske FIA homologerte dresser, helt brannsikkert, som per sikkerhetsbestemmelsene, og det inkluderer dresser, hjelmer, sko og trygge belter.

For GT kjøreopplevelsene vil deltakerne bli levert med en hjelm og en balaclava for nødvendig sikkerhet mens du tar del i kjøreprogrammet.

FIA, Federation Internationale de l'Automobile, ble grunnlagt i begynnelsen av forrige århundre, med hovedkontor i Paris. Rundt 150 nasjonale Automotive klubber fra mer enn 100 land er representert ved denne føderasjonen. FIA er forskrivningsmyndighet i de fleste av landene i verden for alt som tilhører automotive konkurranser som World Rally Championship, F1 World Championship, Formel 3000, GP2 og mange andre.

Kjenn på følelsen av å kjøre en GT bil eller en enkelt-seter på en racerbane

Ferrari 458 Italia

Ferrari 488 GTB

Lamborghini Huracán

Lamborghini Huracán

Formula 1

Formula 1

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

livezilla.net code
Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer