Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer
  • Puresport Driving School: årsaken til at velge våre kjøreopplevelser!

HVORFOR VELGE ET AV VÅRES PURESPORT EVENTS?

Puresport has been chosen by many companies like Vodafone, Kerakoll, Energizer, Poste Italiane, Barilla, etc. for its courses.

Check out our press review page on the website to read articles written by the press about Puresport’s driving experiences in Formula and GT cars.

les mer

Fortsatt ikke sikker om du burde velge Puresport sin kjøreskole?
Her er noen grunner hvorfor du burde velge våre kjøreopplevelser


  • Våre biler

  • på racebanen

  • kamerabil

  • Sikkerhet på racebanen

GT-biler: kjør en ny type GT-bil med Puresport

I tillegg til enkelt-setere, med Puresport kan du kjøre raske GT-biler. med svært ulike tekniske og ytelsesfunksjoner.

Puresport har valgt merker som Ferrari og Lamborghini som takket være sin berømmelse, er ingen introduksjon nødvendig.

< span class="Text-Red-Bold"> Bilers vedlikehold er garantert av de autoriserte verkstedene for hvert merke.

les mer

Enkelt-seetere: Kjør F1 og andre enkelt-setere.

Puresport er veldig selektiv når det gjelder deres valg av biler: alle bilene må oppfylle høy sikkerhet, pålitelighet og effekt standarder og de har alle et karbon-fiber chassis, de sikreste i verden.

Puresport velger bare de beste enkelt-setere . Formel 1, Formula Nissan og Formel 3 biler er alle laget av Dallara SPA, en av verdens ledende racing bil produsenter.

Før hvert arrangement vil alle våre biler bli kontrollert av mekanikere at alt er i sin beste stand.

les mer

Ferrari legenden

Med GT kjøreprogrammet, gir Puresport deg sjansen til å komme bak rattet på biler som Ferrari 458 Italia og Ferrari 488 GTB .

Ferrari SPA er en bilprodusent som har mer enn 60 års erfaring innen racerbaner og produserer sportsbiler av et meget høyt nivå med makeløse funksjoner.

les mer

Kjøretimer på banen: Kjør en Formula 1 eller GT biler, med full sikkerhet

Puresport garanterer sine kunder en veldig høy sikkerhetsstandard, takket være vårt tekniske team som er en samling av eksperter på racing med Formula og GT Biler. Puresport sine læremetoder gir kunden de mest viktige begrepene, for å kunne kjøre på banen med på den sikreste måten mens man er i enFormula 1, Formula Nissan 3000, Formula 3, og GT.

les mer

Undervisning: Sikkerhet ved rattet og sportslig kjøring med Puresport kjørekurs

Puresport er i stand til å garantere sine kunder en total tilfredshet ved sine kjøreopplevelser takket være et kvalifisert team bestående av eksperter i å håndtere og fremme sportsbegivenheter som forsikrer kompetanse til kunder i undervisning hvordan man burde kjøre en Formel 1, Formel Nissan 3000, en Formel 3 eller en GT bil

Takket være det høye faglige nivået på sine ansatte, kan Puresport tilbyr en bred undervisningsplan, som inkluderer: kurs i kjøreteknikker på Monza Racetrack, kurs i kjøreteknikker med GT-biler på banene som Monza, Vairano, Franciacorta og Viterbo. Puresport betror også alt det som er om sikkerheten til sin tekniske stab. Instruktørene overvåker alle kritiske punkt på banen, kommuniserer via radio til hverandre og til garasjene
Takk være de ansattes høye kunnskaper, kan Puresport garanterer moro, motorsport arrangementer på høyt nivå og lære teknikker som akselerasjon, og raske bremseteknikker, alt helt trygt.

les mer

Kjøretimer med veldig avansert teknisk utstyr

For å garanteresikkerhet på banen, gir Puresport sine kunder det rette tekniske utstyret for å kjøre. For enkelt-setere som F1, F3, FNissan og GT biler opplevelser gir Puresport all teknisk utstyr som FIA homologerte klær, totalt brannsikkert, i henhold til sikkerhetsforskriftene og det inkluderer kjøre-dresser, hjelmer, sko og trygge belter. For GT kjøreopplevelser vil deltakerne få levert med en hjelm og en balaclava for nødvendig sikkerhet mens du tar del i kjøreprogrammet.

les mer

Videokamera om bord enkelt-setere og GT-biler

Puresport tilbyr sine kunder muligheten til å installere et videokamera om bord i bilen. Det er et video-opptak system som er festet på bilene, normalt på Formel veltebøylen eller inne i bilen hvis du kjører en GT. Takket være denne innspillingen, vil Puresports klienter kunne erfare på nytt, se igjen og kommentere deres kjøreopplevelse når de vi , med sine venner, som en spesiell påminnelse på kjøreturen.

les mer

Puresport er ikke involvert i datoer som turister og andre arragementer har tilgang til banen, men kjøper heller eksklusive datoer til racerbanen, hvor bare Puresports kunder og eiere av like biler kan kjøre, med et maksimum av 8 biler på samme tid.
Dette vil gi større sikkerhet og mer moro til riktig pris .

. Ved mange racerbaner er det organisert opp til 30 biler på samme tid, ved kosten av bedre sikkerhet
Med Puresport vil du aldri bli skuffet!


Dette er grunnene til at du burde velge Puresports kjøreopplevelser med GT og Formula biler på de mest kjente Italienske racerbanene

Puresport har organisert kjøreopplevelser i enkelt-setere og GT biler siden 2000. Grunnlagt og administreres av Rosario Campagna, garanterer Puresport sine kunder den høyeste kvaliteten, avgjørende for å oppleve en dag preget av fart på banen med biler som Ferrari 488 GTB Ferrari 458 Italia, Lamborghini Huracán, Lamborghini Gallardo.

Takket være Puresport vil du nyte en opplevelse av spenning, morro og muligheten til å kjøre høyteknologiske biler sikkert, og til en veldig god pris. For en uforglemmelig opplevese, insentiv arrangementer eller teambuilding aktiviteter på de beste Italienste racerbanene, Ta kontakt med oss idag!Kjenn på følelsen av å kjøre en GT bil eller en enkelt-seter på en racerbane

Ferrari 488 GTB

Ferrari 488 GTB

Lamborghini Huracán

Lamborghini Huracán

Formula 1

Formula 1

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

livezilla.net code
Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer