Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer

Misano

Tekniske detaljer

Banelengde:4,226 km

Banebredde:14 m

Svinger:10 (høyre) og 5 (venstre)

Største rette strekning:550 m

  • Misano

Velg bilen du vil kjøre Misano

  • Beskrivelse
  • Datoer
  • Informasjon
  • Kart
  • Bilder
  • Beste produktene

Misano

Misano World Circuit Marco Simoncelli er en fin og rask bane som ligger i Misano Adriatico, en by i provinsen Rimini, mer nøyaktig i landsbyen Santa Monica. Den er oppkalt til minne om Marco Simoncelli, en ung italiensk sjåfør som døde i 2011. Lett tilgjengelig fra hele Italia, og ligger sør for Bologna. Den holder flere motorsport turneringer, både på to og fire hjul, som for eksempel det tradisjonelle løpet Superbike World Championship, og fra 2007 Grand Prix i MotoGP World Championship. I dag er banen blitt noe utvidet enn tidligere, og faktisk er den hele 4226 meter lang, 12 meter bred, med ti høyre svinger og seks til venstre: en perfekt blanding for å nyte all kraften av våres GT biler, Ferrari og Lamborghini som tilbys av Puresport. Sikkert en av de vakreste banene i Italia, hvor du vil være i stand til å lufte din lidenskap og vise dine kjøreferdigheter, etterfulgt av våre profesjonelle sjåfører, som, med deres hjelp, sving etter svingen, vil gi deg muligheten til å føle deg som en ekte racersjåfør, bak rattet. Misano World Circuit tilbyr fasiliteter og tekniske tjenester av høy kvalitet; i tillegg til bane, er det en veldig stor innhegning med vedlagte garasjer, store tribuner, møteplasser, legesenter, spiseområde, en bar/restaurant, og alt du kan finne på en topp bane. En viktig detalj er at banen er fullt opplyst. Et must for alle motorsport avhengige og et perfekt sted å teste biler som Ferrari og Lamborghini, gir deg flere øyeblikk fulle av adrenalin, moro, både for nybegynnere og for mer erfarne sjåfører.

Skjema

Ankomsttiden på racerbanen vil bli sendt til deltakeren ca 10 dager før arrangementet, sammen med baneadressen og dokumentene du trenger å signere før du kan kjøre.

Varighet

GT opplevelsen varer ca 2-3 timer, inkludert akkreditering av deltakerne, innledende orienteringen, testrunde på en shuttle, og antall runder som ble booket i programmet og et kjørebevis Formula opplevelsen varer hele dagen (lett lunsj inkludert)

Video

Hvis du har bestemt deg for å bestille videokamera i bilen, vil bildene og videoene bli sendt til din e-postadresse med en nedlastbar link, innen 2 uker etter å ha deltatt på din oppevelse.

Hvordan komme seg fram til racerbanen Misano

Du kan finne mer informasjon om hvordan du kommer deg fram til racerbanen her at this link

Ferrari 488 GTB
les mer

Ferrari 488 GTB - 1 Runde

Misano 1 runde 4,2 Alt som er inkludert
€ 259
25.900
Lamborghini Gallardo
les mer

Lamborghini Gallardo - 2 Runder

Misano 2 runder 8,4 Alt som er inkludert
€ 379
37.900
Lamborghini Huracán
Top superbiler
les mer

Lamborghini Huracán - 3 Runder

Misano 3 runder 12,6 Alt som er inkludert
€ 659
65.900
Formula 3
Top superbiler
les mer

Formula 3 - 10 Runder

Misano 10 runder 42,2 Alt som er inkludert
€ 1.799
179.900
Formula 3 F308 Volkswagen
Top superbiler
les mer

Formula 3 F308 Volkswagen - 10 Runder

Misano 10 runder 42,2 Alt som er inkludert
€ 2.299
229.900
Formula 1
Top superbiler
les mer

Formula 1 - 3 Runder + 10 RUNDER F3

Misano 3 runder 54,9 Alt som er inkludert
€ 3.799
379.900
Se alle

Winter Tour 2020

Kjøp nå!

PURESPORT GARANTIER

Only Exclusive racetracks
Never more than 12 cars on the racetrack. If not, we will refund the cost of your experience.
Exclusive racetracks involves higher costs than Track Days, but driving in a controlled, non-cluttered environment is priceless, as well as safety.

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer