Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer

Mugello

Tekniske detaljer

Banelengde:5,245 km

Banebredde:14 m

Svinger:10 (høyre) og 6 (venstre)

Største rette strekning:1141 m

  • Mugello

Velg bilen du vil kjøre Mugello

  • Beskrivelse
  • Datoer
  • Informasjon
  • Kart
  • Bilder
  • video
  • Beste produktene

Mugello

Autodromo Internazionale del Mugello, også kjent som Mugello Circuit ligger i Toscana, nord for Firenze og mer nøyaktig i byene kalt Scarperia og San Piero. Banen har en lengde på 5.245 meter, og den strekker seg gjennom 15 hjørner: det er en av de beste eksisterende anleggene, som oppdateres jevnlig for å sikre din morro med total sikkerhet. Utstyrt med utmerkede fasiliteter, 3 paddocks, et medisinsk senter, et TV-område og mange garasjer, er det en bane helt passende for kjøreopplevelsen laget av Puresport, både for enkeltpersoner og for bedrifter, for alle som ønsker å tilbringe en uforglemmelig dag preget av fart og full av adrenalin, mens du kjører en Ferrari eller Lamborghini, i den ene av de slake bakkene i de toskanske åsene. Plassering av mange racing arrangementer, både nasjonalt og internasjonalt, som GT-Championships, Ferrari Challenge, Porsche Carrera Cup, er hovedsakelig kjent takket være MotoGP som finner sted der hvert år i mai, og tilbyr et flott show. Det har aldri vært en Formula 1 Grand Prix, men det er stedet hvor flere testøkter, laget av Scuderia Ferrari og andre lag, finner sted. Deres sjåfører har alltid noe bra å si om banen, som beskrives som veldig mye raskere og enda bedre enn mange andre, hvor de regelmessig kjører. Preget av en oppoverbakke som er mer enn 1 km lang, fra store endringer i høyde og raske svinger, blinde og utfordrende, som "Arrabbiata e1" og " Arrabbiata 2 ", det er en bane som passer for alle som ønsker å ha det gøy mens den total sikkerheten er tilrettelagt, takket være de brede veiene ut og en asfalt fullstendig renovert med innovative teknikker. Store oppoverbakker, fantastisk nedoverbakker og lange rette strekninger, hvor du vil være i stand til å lufte din lidenskap og prøve kraften i disse fantastiske GT-bilene.

Skjema

Ankomsttiden på racerbanen vil bli sendt til deltakeren ca 10 dager før arrangementet, sammen med baneadressen og dokumentene du trenger å signere før du kan kjøre.

Varighet

GT opplevelsen varer ca 2-3 timer, inkludert akkreditering av deltakerne, innledende orienteringen, testrunde på en shuttle, og antall runder som ble booket i programmet og et kjørebevis Formula opplevelsen varer hele dagen (lett lunsj inkludert)

Video

Hvis du har bestemt deg for å bestille videokamera i bilen, vil bildene og videoene bli sendt til din e-postadresse med en nedlastbar link, innen 2 uker etter å ha deltatt på din oppevelse.

Hvordan komme seg fram til racerbanen Mugello

Du kan finne mer informasjon om hvordan du kommer deg fram til racerbanen her på denne linken

Ferrari 488 GTB
-30%Kjøp nå
les mer

Ferrari 488 GTB - 1 Runde

Mugello 1 runde 5,2 Alt som er inkludert
€259 € 181
18.100
Ferrari 458 Italia
-30%Kjøp nå
les mer

Ferrari 458 Italia - 2 Runder

Mugello 2 runder 10,4 Alt som er inkludert
€409 € 286
28.600
Lamborghini Huracán
-30%Kjøp nå
les mer

Lamborghini Huracán - 3 Runder

Mugello 3 runder 15,7 Alt som er inkludert
€659 € 461
46.100
Formula 3
-10%Kjøp nå
les mer

Formula 3 - 10 Runder

Mugello 10 runder 52,4 Alt som er inkludert
€1.799 € 1.619
161.900
Formula 3 F308 Volkswagen
-10%Kjøp nå
les mer

Formula 3 F308 Volkswagen - 10 Runder

Mugello 10 runder 52,4 Alt som er inkludert
€2.299 € 2.069
206.900
Formula 1
Top superbiler
les mer

Formula 1 - 3 Runder + 10 RUNDER F3

Mugello 3 runder 68,1 Alt som er inkludert
€ 3.799
379.900
Se alle

Winter Tour 2020

Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Mugello video Puresport video
Kjøp nå!

PURESPORT GARANTIER

Only Exclusive racetracks
Never more than 12 cars on the racetrack. If not, we will refund the cost of your experience.
Exclusive racetracks involves higher costs than Track Days, but driving in a controlled, non-cluttered environment is priceless, as well as safety.

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer