Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer

Vallelunga

Tekniske detaljer

Banelengde:4,085 km

Banebredde:14 m

Svinger:12

Største rette strekning:330 m

Vallelunga Racerbane Kjør en Ferrari, Lamborghini eller en enkeltseter i Vallelunga
  • Vallelunga

Velg bilen du vil kjøre Vallelunga

  • Beskrivelse
  • Datoer
  • Informasjon
  • Kart
  • Bilder

Våres Vallelunga Track Opplevelser

Join Puresport at the Vallelunga Racetrack; come and drive a Ferrari, Lamborghini or a single-seater car with us! Vallelunga racetrack er en internasjonal racerbane, som verter bade private og bedrifts eventer som er dedikert til en dag med fart i en Ferrari, Lamborghini eller en Puresport enkeltseter. Vallelunga Racetrack kan bli enkelt nåes fra Roma, som er rundt 10 kilometer unna, samme med andre byer i Lazio regionen og fra hele Sentrale Italia, takket være sin fantastiske posisjon i nærheten av de største motorveiene og tilgjengelighet fra flyplasser
Å KJØRE EN FERRARI, LAMBORGHINI ELLER EN ENKELTSETER PÅ VALLELUNGA RACERBANE
Denne banen har fått international prestisje i de siste årene, så mye at den nå er blitt renovert til å arrangere World Superbike Champtionship. I dag er det nye pitstops, en stor start/finish strekke, og en rekke fasiliteter for å gi sjåførenen og deres hjelpere en uforglemmelig dag på banen. Vallelunga racetrack er 4,085 meter lang, perfekt til å frigjøre alle kreftenen til en superbil, sammen med den beste sikkerhetsinfrastrukturen takket være alle de forskjellige internasjonale turneringene som er holdt her. Bli med Puresport på Vallelunga Racetrack; kom å kjør en Ferrari, Lamborghini eller en enkeltseter med oss!

Hotell vi anbefaler

Vallelunga Park Hotel

Via di Mola Maggiorana, 2
Campagnano di Roma
Tel. +39 06 9077445
In corrispondenza dell'ingresso dell'autodromo.
hotel@vallelunga.it

IL POSTIGLIONE

Ristorante - Albergo
Via Cassia Antica, 15
00063 Campagnano di Roma (RM) Italia
Tel. +39 06 9041214
informazioni@ilpostiglione.it www.ilpostiglione.it

For spesialtilbud og rabatter, la dem vite at du er en Puresport kunde.


Skjema

Ankomsttiden på racerbanen vil bli sendt til deltakeren ca 10 dager før arrangementet, sammen med baneadressen og dokumentene du trenger å signere før du kan kjøre.

Varighet

GT opplevelsen varer ca 2-3 timer, inkludert akkreditering av deltakerne, innledende orienteringen, testrunde på en shuttle, og antall runder som ble booket i programmet og et kjørebevis Formula opplevelsen varer hele dagen (lett lunsj inkludert)

Video

Hvis du har bestemt deg for å bestille videokamera i bilen, vil bildene og videoene bli sendt til din e-postadresse med en nedlastbar link, innen 2 uker etter å ha deltatt på din oppevelse.

Hvordan komme seg fram til racerbanen Vallelunga

Du kan finne mer informasjon om hvordan du kommer deg fram til racerbanen her at this link

Winter Tour 2020

Kjøp nå!

PURESPORT GARANTIER

Only Exclusive racetracks
Never more than 12 cars on the racetrack. If not, we will refund the cost of your experience.
Exclusive racetracks involves higher costs than Track Days, but driving in a controlled, non-cluttered environment is priceless, as well as safety.

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer