Vi bruker cookies på våre websider for å kunne måle trafikken på våre ulike sider, og analysere statistisk data. Les mer

Viterbo Eksklusivt med
Puresport

Tekniske detaljer

Banelengde:1,300 km

Banebredde:9-10 m

Svinger:10 (høyre) og 6 (venstre)

Største rette strekning:170 m

  • Viterbo

Velg bilen du vil kjøre Viterbo

  • Beskrivelse
  • Datoer
  • Informasjon
  • Kart
  • Bilder
  • video
  • Beste produktene

Guide Circuit de Viterbo

Den internasjonale Kretsen Viterbo er en lang flerbruks spor 1300 meter og bredde som varierer mellom 9 og 10 meter, karakterisert ved kurvene 16, 10 av hvilke riktig og lefts 6 for å gå med urviseren og 2 straight 170 meter.

For dets egenskaper kretsen, med asfalt av høy kvalitet racing, er den spesielt egnet for de som nærmer seg for første gang i verden av GT veien, og med Ferrari og Lamborghini Puresport mottar dåpen av den kraftige GT full sikkerhet en ikke altfor rask krets, men hvor du kan oppleve adrenalinrush av fremskyndet og tung bremsing av GT, som på den effektkurver, internasjonal, metterannoalla test selv de mest erfarne piloter.

Hotell vi anbefaler

Residence “Lorenzo da Viterbo“

Via Sebastiano del Piombo
01100 Viterbo
Tel. (+39) 0761 290010
Fax (+39) 0761 019912

Agriturismo Antica Sosta

Strada Cassia Nord n°33 Km 88+600
01100 Viterbo
Tel.+39 0761 251369
www.agriturismoanticasosta.it info@agriturismoanticasosta.it

Best Western Hotel Viterbo

Via San Camillo de Lellis n°6
01100 Viterbo
Tel.+39 0761 270100
www.hotelviterbo.com info@hotelviterbo.com

For spesialtilbud og rabatter, la dem vite at du er en Puresport kunde.


Skjema

Ankomsttiden på racerbanen vil bli sendt til deltakeren ca 10 dager før arrangementet, sammen med baneadressen og dokumentene du trenger å signere før du kan kjøre.

Varighet

GT opplevelsen varer ca 2-3 timer, inkludert akkreditering av deltakerne, innledende orienteringen, testrunde på en shuttle, og antall runder som ble booket i programmet og et kjørebevis

Video

Hvis du har bestemt deg for å bestille videokamera i bilen, vil bildene og videoene bli sendt til din e-postadresse med en nedlastbar link, innen 2 uker etter å ha deltatt på din oppevelse.

Hvordan komme seg fram til racerbanen Viterbo

For de som reiser med motorvei. Det blir til kart bane langs motorveien A1 avkjørselen Orte. Du følger motorveien like utenfor indikasjoner for Viterbo. Ta avkjøring motorvei indikerer Montefiascone / Siena. Vi fortsetter i denne retningen på Via Cassia for ca 6/7 km. og km. 90 + 300 oss på høyre side. sporet tiltrer Via Cassia og er synlig fra de samme væsker.

Kommer fra Grosseto. Ta Aurelia opp til Montalto di Castro, avslutte og følg skiltene til Tuscania / Viterbo. En gang i Viterbo, følg skilting Montefiascone / Siena. Man går dette retningen på Via Cassia for ca 6/7 km. og ved km. 90 + 300 finner du oss til høyre. Sporet slutter seg til Via Cassia, og er synlig fra væsker samme.

Kommer fra Roma / Civitavecchia. Ta Aurelia til Tarquinia. Deretter følger du skiltene til Tuscania / Viterbo. En gang i Viterbo, følg skilting Montefiascone / Siena. fortsette i den retningen på Via Cassia for ca 6/7 km. og ved km. 90 + 300 der den høyre delen. Sporet slutter seg til Via Cassia og væsker synlige fra den samme.

Kommer fra Siena. Ta Via Cassia mot Roma. bryter Montefiascone, Viterbo retning. Vi fortsetter i denne retningen på vei Cassia for ca 6/7 km. og ved km. 90 + 300 finner oss på venstre side. den spor langs Via Cassia, og er synlig fra de samme væsker.

Kommer fra Adriaterhavskysten. Ankom Orte og følg indikasjoner på motorveien til Viterbo. Kjør langs motorveien opp indikerer exit Montefiascone / Siena. Går man frem på denne retningen på Via Cassia for ca 6/7 km. og ved km. 90 + 300 finner oss på Høyre. Sporet slutter seg til Via Cassia, og er synlig fra de samme væsker.

Winter Tour 2019

Kjøp nå!

!

Bare Puresport er autoriset til å organisere og selge timer via web for en GT opplevelse i Viterbo

PURESPORT GARANTIER

Kjøreskole og sportsbil kurs på våre racerbaner i enkelt-seter biler og Ferrari, Lamborghini, og Porsche. Originale gaver, bedriftsarrangementer og teambuilding

Hold deg oppdatert!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev og få 5 € rabatt!

registrer